Maatwerk insectenhotels

Ben je op zoek naar een insectenhotel, vogelhuisje of vlinderkast op maat? Of zelfs speciale maatwerk voederhuisjes op paal? Insectenhotels.com biedt de mogelijkheid een prachtig huis op maat te laten maken. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van houtbewerking en weten als geen ander waar het product aan moet voldoen.

Voor wie bouwen jullie insectenhotels op maat?

In veel gevallen zijn het bedrijven, verenigingen of stichtingen die op zoek zijn naar iets speciaals. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een groot insectenhotel gecombineerd met reclame. Maar ook op het moment dat je iets speciaals zoekt wat aansluit op een bepaald thema, kunnen wij je helpen. Wij beschikken over een eigen CNC freesmachine, waardoor wij in staat zijn iets unieks te maken.

 

Hoe werkt het?

Je kan het beste contact met ons opnemen om jouw wensen kenbaar te maken. Wij zullen (indien gewenst) actief met je meedenken. Op basis van onze kennis op het gebied van insectenhotels waarborgen wij de kwaliteit van het eindproduct. Zodra er duidelijk is wat er gemaakt moet worden, ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Hierin vermelden wij naast de investering ook een indicatie van de levertijd.