Over ons

We weten hoe belangrijk insecten zijn voor het hele ecosysteem en hoe nuttig ze zijn, maar we weten ook hoe ze het dagelijks leven op verschillende vlakken moeilijk kunnen maken. We moedigen je aan om onze insectenhotels op verantwoorde wijze te gebruiken - alleen waar ze nodig zijn. We creëren ook voorwaarden waarin insecten hun nuttige rol kunnen vervullen. Wij zorgen voor insecten. We willen ze onderdak bieden in hun natuurlijke omstandigheden. We willen ze uitnodigen in onze steden.


De webshop insectenhotels.com is daarom gespecialiseerd in de verkoop van insectenhotels, bijenhotels en vlinderkasten. Ook hebben wij het assortiment uitgebreid met vogelhuisjes. Alle producten worden geleverd vanuit eigen voorraad.

    

Onze visie

Wij geloven dat mens en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In de huidige samenleving is de mens echter te ver van de natuur verwijderd. Nooit eerder groeiden zoveel mensen op in een drukke, stedelijke omgeving. insectenhotels.com wil de natuur dichter bij de mensen brengen, zodat zij de natuur weer kunnen omarmen en er beter voor kunnen zorgen. Dit draagt ​​bij aan een duurzame groene samenleving en aan de individuele gezondheid en het welzijn van mensen.

Onze missie:

Wij willen de mensen in contact brengen met met de natuur. We laten graag iedereen ervaren hoe mooi. gezond, educatief en belangrijk de natuur is.

Neem gerust contact op mocht je vragen hebben,

Team insectenhotels.com
Kelvinstraat 29
7701 BZ Dedemsvaart

BTW NR: NL001413810B49
KVK NR: 04087364