Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@insectenhotels.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Hoe werkt retourneren?

Als consument heb je wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je de bestelling retourneren.

Retour aanmelden
Geef door welke artikelen je gaat retourneren via retourneren@insectenhotels.com. Je ontvangt vervolgens een instructie per e-mail.

Inpakken & afleveren
Retourneer de artikelen in de originele verpakking. De retouren kun je vervolgens inpakken en afleveren bij een PostNL punt. Je ontvangt een track & trace code.

Geld terug
Binnen 5 werkdagen ontvang je het geld terug op jouw bankrekening.

Wanneer is mijn retour verwerkt?
Het verwerken van een geretourneerd artikel duurt gemiddeld 5 werkdagen.

Wat zijn jullie retourvoorwaarden?
Als consument heb je wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je de bestelling retourneren. De retourtijd gaat in op het moment dat jij jouw bestelling ontvangt.

De artikelen kunnen (indien mogelijk) in de originele verpakking geretourneerd worden. Dit is inclusief labels, stickers en zonder gebruikssporen.

Indien het artikel zich niet meer in de originele staat bevindt, mogen wij jou hiervoor aansprakelijk stellen en zal dit in mindering worden gebracht van het retourbedrag.